VreauCredit.ro este un site special creat pentru ca tu sa poti vizualiza si compara ofertele bancare de ultim moment, precum si pentru a aplica pentru tipul de credit care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Echipa de consultanti ai VreauCredit.ro preia informatiile si cererea ta si te ajuta sa obtii creditul pentru care ai optat.

Aici poti gasi ultimele noutăţi şi promoţii aflate în derulare, poti vedea ştiri financiar – bancare, poti afla informaţii detaliate despre bănci sau poti consulta dicţionarul financiar-bancar. Datele din cadrul site-urilor sunt în permanenţă actualizate, instituţiile financiar – bancare şi non-bancare contribuind direct la conţinutul informaţiilor, adăugând, modificând sau dezactivând ofertele existente.

Pe site-ul VreauCredit.ro poti vizualiza peste 550 de oferte de creditare ale băncilor din România, poti compara creditele între ele pentru a putea alege ceea ce ti se potriveşte sau poti vedea toate costurile asociate acestor credite.

VreauCredit.ro este leader de piaţă pe nisa site-urilor de analiză, aplicaţii online şi consultanţă financiară gratuită pentru persoane fizice şi juridice. Site-ul oferă aplicantului informaţii detaliate privind costuri, asigurări, condiţii de acordare a creditelor, venituri şi documente necesare, reunind toată oferta de credite de pe piaţă şi punând la dispoziţia utilizatorilor săi numeroase facilităţi precum: posibilitatea calculului dinamic al DAE şi al ratei unui credit, prezentarea detaliată a caracteristicilor creditelor, comparaţia creditelor şi aplicarea online.

www.vreaucredit.ro