Vodafone Romania anunta lansarea pe piata din Romania a doua noi modele de terminale mobile de ultima generatie: Samsung Omnia si BlackBerry Bold 9000.

Samsung Omnia va fi disponibil la sfarsitul lunii septembrie, in magazinele Vodafone, iar BlackBerry Bold 9000 va fi adus in magazine in luna octombrie.

Samsung Omnia vine cu un design inedit, de platina, si ofera servicii de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA. Samsung Omnia dispune de un ecran LCD WQVGA de 3.2 inci. In plus, noul model include un MultiCodec care recunoaste numeroase formate video, inclusiv DivX si Xvid. Samsung Omnia beneficiaza de sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional si este dotat cu o camera de 5 megapixeli, Bluetooth, modul GPS incorporat si o memorie interna de 8 GB, care poate fi extinsa datorita slotului pentru cardul de memorie MicroSD.

0-18660-2.jpg

BlackBerry Bold 9000 este primul model BlackBerry compatibil cu tehnologia HSDPA, care ofera cele mai mari viteze de transfer al datelor. Terminalul incorporeaza functionalitati precum Wi-Fi integrat, camera de 2 megapixeli, cu capabilitati de inregistrare video, GPS, memorie flash de 128 MB si memorie interna de 1 GB, care pot fi extinse cu ajutorul slotului SD/SDHC.

Sursa: Vodafone