Vlad Voiculescu îl atacă frontal pe Nicușor Dan, pe care îl acuză că, laolaltă cu PNL, nu a dat pârghii de decizie reprezentanților USR PLUS din administrația locală a Capitalei.

”Nu am primit atribuţii şi nu am putut să fac decât mici analize pe care aş fi putut să le fac stând acasă pe canapea”, acuză Voiculescu.

Vlad Voiculescu îl atacă frontal pe Nicușor Dan. ”Au trecut aproape 100 de zile de când am fost ales”

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a vorbit, duminică, despre candidatura la funcţia de viceprimar al Capitalei şi susţinerea lui Nicuşor Dan, însă a precizat că ”PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul”.

Voiculescu afirmă că, timp de 100 de zile, nu a primit atribuţii şi singurul lucru pe care l-a putut face au fost ”mici analize”.

Voiculescu anunţă că nici în ziua de astăzi viceprimarul Horia Tomescu nu are drept de semnătură şi nu se poate ocupa de spitale, multe dintre acestea fiind în continuare conduse de către manageri puşi de Gabriela Firea sau chiar Sorin Oprescu.

”Au trecut aproape 100 de zile de când am fost ales (…) în care nu am primit atribuţii şi nu am putut să fac decât mici analize pe care aş fi putut să le fac stând acasă pe canapea, câutând pe internet.

Vlad Voiculescu a renunţat la funcţia de viceprimar al Capitalei

Asta este tot ce am putut să fac în 100 de zile la Primărie, pentru că PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul şi nu şi l-au ţinut până astăzi, ăsta este adevărul adevărat”, a declarat, duminică, la Pro TV Plus, Vlad Voiculescu, vorbind despre alegerile locale.

Voiculescu susţine că ”viceprimarul Horia Tomescu, care este medic, încă nu are dreptul de semnătură pentru a se ocupa, printre altele, de spitalele din Bucureşti care au aceeaşi conducere, de pe vremea doamnei Firea, a domnului Oprescu”.

”Sunt mandate aproape fără final, fără sfârşit”, a adăugat Voiculescu, potrivit news.ro.

Acesta a precizat că nu regretă plecarea la Ministerul Sănătăţii.

”Am considerat că a fost o decizie bună să merg la Guvern, la Ministerul Sănătăţii, acolo unde puteam să fac mai multe”, a ai declarat Voiculescu.

În decembrie 2020, Vlad Voiculescu a renunţat la funcţia de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat să o ocupe şi a cărei preluare a fost tergiversată din cauza unor contestaţii în instanţă.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin.