Cartea reprezinta un ghid pentru alcatuirea unei echipe, lucrul si luarea deciziilor, evaluarea performantelor pentru membrii unei echipe. Ea poate fi utilizata cu succes de catre orice organizatie si poate fi citita fie ca lucrare in sine, fie ca instrument de lucru cotidian pentru diverse situatii aparute in viata unui colectiv. Este conceputa sub forma de ghid cu sfaturi utile si indicatii precise, iar fiecare capitol cuprinde o sectiune separata de intrebari si raspunsuri. Fie ca lucrarea va fi utilizata de catre conducatorii unor echipe dau de catre membrii sai, sfaturile autoarei sunt valabile indiferent de mediul sau domeniul de activitate. Pentru ca, in final, orice organizatie se bazeaza pe munca unei echipe.

Internet pentru oamenii ocupati –
Christian Crumlish
Editura All, 021/402.26.20
Pentru cei care nu au timp de pierdut invatand singuri cum sa se descurce in hatisul reprezentat de Internet, dar sunt nevoiti sa foloseasca acest instrument in activitatea de zi cu zi, lucrarea prezinta felul in care trebuie folosite principalele functiuni ale Internet-ului. De la utilizarea casutei postale electronice, pana la folosirea listelor de discutii si achizitii online, toate functiunile sunt prezentate simplu, cu exemplificari si sfaturi utile. Mai mult, autorul indica chiar, din propria experienta, adrese de Internet care pot prezenta interes pentru cititori. Cartea poate fi utila si celor care nu tin neaparat sa fie mai eficienti in lucrul pe Internet, dar vor sa stie mai multe despre ce este si cum functioneaza, despre limbajul utilizat aici si masurile de securitate obligatorii. Pe scurt, daca nu sunteti un specialist, veti gasi in aceasta carte tot ceea ce doreati sa stiti si multe alte lucruri la care nici nu v-ati gandit.

Analiza si evaluarea societ~tilor comerciale – Liviu Cabariu
Editura Expert, 021/411.60.75
La un moment dat, in viata fiecarui sef de companie apare intrebarea: „Oare cat valoreaza afacerea pe care o conduc?”. Lectura cartii de fata ofera o metodologie pentru a raspunde la intrebare. Ea pune la dispozitia managerilor si patronilor un instrument de lucru util pentru evaluarea societatii: regulile care stau la baza evaluarilor, momentele in care este nevoie de o evaluare si diverse metode de evaluare. De asemenea, este oferit un instrument de analiza a activitatii si a contextului de piata in care se desfasoara afacerea. In final, pentru ca evaluarea la un moment dat nu reprezinta decat reflectarea unei situatii de moment, autorul propune un capitol special dedicat prognozelor si planificarii.