Cartea este o sursa de informatii foarte practice pentru cei care nu au timp de pierdut. Autoarea reuseste sa structureze intr-un numar mic de pagini o serie de metode rapide de evitare a muncii inutile, trucuri pentru culegerea imediata a informatiilor de care este nevoie pentru a obtine rezultate maxime cu eforturi minime, liste de control pentru siguranta acoperirii tuturor punctelor esentiale. Managerii preocupati de rezolvarea eficienta a tuturor problemelor au ocazia sa invete intr-un interval de timp extrem de scurt cum sa-si identifice obiectivele, cum sa adune datele, cum sa se consulte cu ceilalti, sa-si verifice optiunile si, in final, cum sa ia decizia corecta si cum sa o comunice. La sfarsitul cartii se afla si un ghid-fulger pentru luarea unei decizii intr-o seara si chiar o versiune pentru adoptarea unei decizii in numai o singura ora.
Pentru achizitionare: tel: 337.41.46, fax: 337.22.11,
E-mail [email protected]
Eticheta in afaceri de David Robinson, editura Rentrop&Straton, este un ghid simplu si foarte practic al comportamentului corect in afaceri, destinat omului de afaceri, indiferent de sex. Cartea sintetizeaza regulile de baza ale bunelor maniere in afaceri, cu referire directa la comportamentul in cadrul interviului de angajare, dar si in relatiile cu furnizorii, clientii, colegii sau sefii. Atentia autorului se indreapta, deopotriva, si spre modalitatile de abordare a intalnirilor de afaceri oficiale, neoficiale sau in ocazii speciale. Cartea cuprinde informatii extrem de interesante si despre eticheta cuvantului scris, eticheta la telefon sau despre regulile comportamentale strict necesare fata de oamenii de afaceri straini sau fata de alte firme. In final, autorul prezinta studii de caz relevante prin situatiile dificile in care este pusa la incercare stapanirea bunelor maniere.
Pentru achizitionare: tel: 337.41.46,
fax: 337.22.11, E-mail [email protected]
Educatia adultilor. Educatia continua este primul volum din seria manualelor de instruire pentru adulti a Asociatiei Parteneri pentru Schimbare, realizat cu sprijinul organizatiei CEDPA – Centrul de Activitati pentru Dezvoltare si Populatie. Manualul se adreseaza instructorilor care activeaza in cadrul programelor de educatie activa ale organizatiilor guvernamentale si neguvernamentale si prezinta metode de instruire interactiva, bazate pe cercetarile unor experti in dezvoltarea resurselor umane precum Malcom Knowles, Paula Freire, Gordon Lippit si Leonard Nadler. Experienta lor demonstreaza ca adultii doresc sa participe activ la procesul de invatare, sa invete din propriile experiente, dar si faptul ca asimileaza numai ceea ce considera a fi util si aplicabil in practica.
Pentru achizitionare: tel/fax 230.35.72, 330.12.75
Femeile si puterea, coordonator Livia Deac, editura 100+1Gramar, reprezinta urmarea intalnirilor si discutiilor purtate
de-a lungul anilor cu grupuri de femei, din diferite domenii si cu specializari variate, in cadrul sesiunilor de lucru, meselor rotunde, seminariilor, conferintelor etc. Principiul care a ghidat realizarea acestei lucrari l-a constituit egalitatea sanselor oamenilor in toate domeniile vietii. Coordonatoarea manualului doreste sa faca mai cunoscute modelele de cunoastere, de autocunoastere, de comunicare, de activitate politica specifice femeilor pe parcursul luptei pentru cariera si pentru promovare. Conditia de promovare fiind cunoasterea si competenta, aceasta carte ofera femeilor care doresc sa fie active in viata publica acele informatii pe care trebuie sa le controleze in orice demers. Volumul cuprinde o selectie de texte, materiale de seminar folosite in cadrul programelor de egalitate a sanselor pentru femei.
Pentru achizitionare: tel/fax 230.35.72, 330.12.75, E-mail [email protected]