Am fost educati sa gandim, sa judecam si sa comunicam potrivit unor tipare. In cazul fericit, acest mod de intelegere a vietii si de manifestare, relationare cu oamenii dimprejurul nostru genereaza bariere de comunicare, neintelegeri si frustrari. Pentru noi si pentru ceilalti oameni. De cele mai multe ori, din pacate, aceste tipare comportamentale in care am fost nevoiti, prin educatie sau din alte motive, sa ne incadram, provoaca furie, suferinta si pot conduce la violenta. Pana si drumul “pavat” cu bune intentii poate duce la conflicte.

In Comunicarea Nonviolenta – un limbaj al vietii, editata de elena francisc publishing E, Marshall Rosenberg explica in detaliu cum se poate trece dincolo de aceste tipare, cum se pot descoperi nevoile oamenilor si cum pot fi satisfacute prin crearea unei relatii bazate pe respect, compasiune si cooperare.

Pentru achizitionare:

Tel.: 0741.315.955;


e-mail: office@efpublishing.ro.








Cea mai mare parte a activitatilor noastre cotidiene fac apel la capacitatea noastra de a ne apara aspiratiile si valorile, de a asculta punctele de vedere ale celor din anturajul nostru si de a descoperi o cale de intelegere care sa-i permita fiecaruia sa obtina un profit. Aceasta inseamna, pe scurt, arta negocierii. Autorii cartii publicate recent de Editura Niculescu, Cele 10 secrete ale negociatorului eficient, Guy Cabana si Sylvie Massariol fac o scurta expunere a ceea ce inseamna negocierea si despre importanta schimbului de informatii de-a lungul procesului de negociere. Accentul este pus insa pe cele sase modalitati de negociere, pe diferitele fatete ale puterii si pe stilurile negociatorilor, ceea ce le permite sa creeze un tablou precis al structurii negocierilor, inclusiv al obiectivelor, strategiilor, sperantelor si chiar al siretlicurilor care trebuie folosite.

Pentru achizitionare:

Tel.: 312.97.84, 312.97.82,

e-mail: club@niculescu.ro