”În virtutea dreptului la replică şi a corectei informări a opiniei publice, în legatură cu articolul „Diplomă de inginer falsă sau o posibilă relație cu Securitatea? Dezvăluirea care o poate descalifica din cursa pentru prezidențiale”, care face referire la doamna Viorica Dăncilă și care a apărut în publicaţia online Capital, precizăm că această informație este falsă și anexăm Adeverința eliberată de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Decizia CNSAS certifică faptul că nu există documente sau informații care să ateste calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia în ceea ce o privește pe doamna Viorica Dăncilă. Ca urmare, solicităm preluarea acestui drept la replică în condiţii similare de vizibilitate în cadrul publicaţiei Capital.”, scrie în comunicatul trimis.

Comunicatul vine în urma publicării de către Capital a articolului ”Dimplomă de inginer falsă sau o posibilă relație cu Securitatea? Dezvăluirea care o poate descalifica din cursa pentru prezidențiale”.