Bianca Andreescu îşi demolează toate adversarele şi tocmai a obţinut o nouă victorie colosală.

Locul 24 WTA a bătut-o din nou pe nemţoaica Angelique Kerber și s-a calificat în optimile turneului de la Miami. A fost 6-4, 4-6, 6-1 pentru Andreescu, după două ore și 10 minute de joc.

Andreescu o bate astfel pe Kerber de două ori în doar o săptămână după victoria fabuloasă de la Indian Wells. În optimile de la Miami jucătoarea din Canada cu origini româneşti o va întâlni pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 19 WTA.

„Am văzut un rezumat din finală. Am văzut că a jucat foarte bine. Ştiam de acum câţiva ani că este suficient de puternică să înfrunte jucătoare mari, de top. A reuşit o treabă extrarodinară şi vreau să o felicit. Bianca are un viitor frumos deoarece este tânără şi nu se gândeşte la presiune atât de mult pe moment. Cred că  este suficient de puternică să se descurce cu presiunea. Îmi amintesc că ne-am antrenat în Canada, la turneul de acolo, acum doi sau trei ani. Eu i-am spus că este suficient de puternică să facă pasul la tenisul profesionist. Doar ne-am antrenat, aşa că nu am putut vedea prea mult şi nici nu am întâlnit-o ulterior”, a declarat Halep despre Bianca.

„Faptul că turneele sunt deschise le face mult mai interesante pentru fani, dar şi pentru noi. Nu e ca înainte, când Serena câştiga totul. E un pic diferit acum”, a mai spus Simona Halep.