Ponta a reacționat pe Facebook după ce o mare parte din foştii membri ai Pro România Brăila au revenit în partid recent.

Mesajul lui Ponta

„La Braila ( ca peste tot in tara) este nevoie de ProRomania – un proiect nou, progresist si pro european, un loc in care oameni tineri cu principii si proiecte de centru stanga sa se regaseasca si sa se afirme ! Asa ca si la Braila ProRomania exista si va continua sa existe indiferent de interesele egoiste personale !

Sunt in Braila mii de oameni care mi-au fost alaturi si carora le-am fost alaturi de multe ori / pe ei ma bazez si ei se pot baza pe mine / oameni pe care ii respect si care ma respecta / oameni care nu vin la ProRomania ca sa ia o functie bine platita, sa negocieze cu PNL si Orban si sa plece la PSD cand nu obtin avantajele strict personale dorite . Este greseala mea ca am dat o sansa si incredere unora care nu meritau – am platit aceasta greseala si invat tot timpul incercan sa nu o repet!

O constructie noua si cu potential de crestere sufera mereu de “bolile tineretii” ( vedeti ce pateste acum USR) / dar fiecare moment de tulburare si de atac din partea vechilor “pradatori politici” este o sansa sa te bazezi mai mult si sa dai o sansa celor noi veniti in politica, cei pentru care principiile si proiectele chiar conteaza mai mult decat functiile si banii ( pentru care unii “vechi” se vand si calca pe cadavre mereu ).

Suntem ProRomania si vom continua sa tinem doar cu Romania!”, a scris Ponta pe Facebook.