Platforma de mesagerie deținută de Facebook, WhatsApp, a anunțat că a lansat mai multe funcții pentru toți utilizatorii WhatsApp Web. Mai precis, aplicația a introdus apeluri video și vocale pentru utilizatorii săi de desktop.

Aplicația de mesagerie anunțat, printr-un mesaj pe Twitter că a făcut un update versiunii Desktop a WhatsApp. Se pare că aplicația a lucrat la implementarea apelurilor pe WhatsApp Web / Desktop. Totuși, o conexiune cu telefonul este încă necesară.

 

WhatsApp anunță noutăți pe bandă rulantă

Viitoarele versiuni WhatsApp le va permite utilizatorilor să activeze funcția de autodistrugere per imagine atingând un buton mic alături de editorul de subtitrări.

Utilizatorii pot seta, de asemenea, perioada de timp în care fotografia se auto-distruge. Totodată, funcția va fi disponibilă atât în ​​chat-urile de grup, cât și în cele private.

Astfel, viitoarele versiuni WhatsApp pe Android și iOS ar putea obține o funcție de autodistrugere a imaginilor, care nu vor fi stocate pe dispozitiv și vor fi șterse după ce au fost vizualizate.

Trebuie menționat că deocamdată funcția este în faza de testare.

Iar aceste fotografii autodistructive nu pot fi importate sau copiate din chat, scrie alephnews.ro.

De menționat că, dacă utilizatorii părăsesc un chat în desfășurare în care a fost distribuită o fotografie autodistructivă, nu vor mai putea să o vadă la întoarcere.

Va exista un contor care va apărea în partea stângă a casetei de text. Cu toate acestea, nu există informații despre durata pentru care una sau mai multe fotografii rămân vizibile înainte de a fi șterse

O altă noutate majoră este anunțul făcut de WhatsApp conform căruia utilizatorii pot face apeluri vocale şi video inclusiv pe versiunea desktop.

În ultimul an, apelurile pe WhatsApp au crescut enorm, adesea chiar şi pentru conversaţii lungi.