Inițial Mihaela a anunţat că nu va putea juca în ultimul turneu de Grand Slam, ci va încerca să se refacă în timp util pentru turneele din Asia, scrie mediafax.ro.

În timpul accidentării, Mihaela a fost nevoită să aștepte mai mult de 5 minute până la intervenția unui medic. După controlul medical, Buzărnescu a scris următorul mesaj pe pe contul de Twitter: ”Veşti bune: nu am vreun os rupt. Veşti rele: mi-a cedat un ligament . Din păcate, nu voi putea participa la US Open, dar voi încerca să mă refac pentru sezonul din Asia. Vă mulţumesc tuturor pentru suport!”.

La doar câteva zile distanța, Mihaela este mult mai optimistă şi anunţă că va reveni pe teren.”Rămân în New York pentru a mă recupera şi pentru a încerca să joc la US Open!”, a declarat Mihaela Buzarnescu, citată de ProSport.

Citiți și: Secretul Mihaelei Buzărnescu!

Turneul de Grand Slam de la US Open va debuta pe 27 august. Mihaela Buzărnescu a mai trecut prin momente dificile în ultimii ani, dar nu a renunţat niciodată la luptă şi a devenit protagonista uneia dintre cele mai spectaculoase ascensiuni din WTA în ultimii ani. În prezent, Miki ocupă locul 20 în ierarhia mondială.

De la Roland Garros până în prezent, bucureşteanca a câştigat mai mulţi bani decât înainte, în întreaga carieră. Buzărnescu a câştigat şi finala de la San Jose, cu Maria Sakkari şi a ajuns pe locul 15 şi în WTA Race.

Succesul cu Sakkari i-a adus lui „Miki” 136.695 de dolari şi 470 de puncte. Acest lucru va duce totalul banilor câştigaţi din tenis la peste 1,2 milioane de euro