Raed Arafat este spionat! A găsit un microfon amplasat de DNA chiar în biroul său

Totodată, informațiile transmise de Realitatea Plus arată că procurorul general al României a investigat și cum a ajuns microfonul acolo. Trebuie menționat că evenimentul a avut loc la jumătatea lunii martie.

De asemenea, procurorul DNA care a coordonat operațiunea si-a dat demisia de la parchet. În schimb, Raed Arafat și procurorul general Gabriela Scutea nu au comentat informația.

Dezvăluirea a venit în ziua în care instanța a respins cererea procurorilor de redeschidere a anchetei în care era vizat șeful DSU, privind o achiziționare de echipamente medicale. Sursa menționată notează și că procurorul este militar, ceea ce înseamnă că nu Raed Arafat era în vizorul DNA.

Cererea DNA de începere a unei anchete de corupție a fost respinsă

Amintim că cererea DNA de începere a unei anchete de corupție împotriva șefului DSU a fost respinsă. Decizia a fost luată de Tribunalul București și este definitivă. Conform unor informații neoficiale, ar fi vorba de o anchetă clasată în anii trecuți de DNA.

„Astăzi dimineață, după mai multe înfățișări și amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativă să, ilegală și bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru “abuz în serviciu”.

Urmează să ies cu explicații amănunțite despre acest dosar și despre această tentativă nejustificată și abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în față opiniei publice, și mi-a transformat ultimele 6 luni din viață mea într-un coșmar, știind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ținta unui abuz. Veți afla întreagă poveste cu documente și cu date precise în cursul zilei de azi, sau cel târziu mâine!”, a scris șeful DSU pe Facebook.

Astfel, Raed Arafat a scăpat de DNA, care ar fi dorit declanșarea unei anchete de corupție împotriva lui. Tribunalul București a respins cererea procurorilor de redeschidere a unei anchete de corupție împotriva lui Raed Arafat. Decizia este definitivă.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o anchetă clasată în anii trecuți de DNA în care s-au făcut investigații privind achiziția unor ambulanțe de Departamentul pentru Situații de Urgență condus de Raed Arafat.