Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România(CNADNR) ne-a precizat că, în următoarele 7-8 zile, efectuează lucrări de întreținere și reparații ale celui mai important drum din România, DN1, între București și Ploiești.

„În perioada de vară se efectuează lucrări de întrețienere a carosabilulu., În prezent se desfășoară lucrări de întreținere a carosabilului pe DN 7 și DN 1”, ne-au explicat oficialii CNADNR. Șoferii aflați în trafic, între București și Ploiești ne-au anunțat că traficul este blocat între Capitală și Aeroportul Henri Coandă. „Dacă aveți de ieșit din București spre Corbeanca, Balotești, Snagov și mai departe, încercați o rută alternativă la DN1. S-au gândit «băieții» că ar fi o idee fabuloasă să râcâie asfaltul începând de azi fără să-i întrebe sau să-i roage nimeni. Pentru că nu avea nicio problemă. Iar cozile se întind pe trei benzi până după aeroport, cu șanse serioase să afecteze accesul la Henry Coandă în vârf de trafic. Dar, așa cum știm cu toții (…)”, ne-a mai spus șoferul.

Pe site-ul CNADNR, la secțiunea rezervată anunțurilor privind reablitările și alte lucrări, sunt anunțate reperațiile doar de la Bănești-Prahova și montarea separatoarelor de sens între km 8 și 12. Oficiali CNADNR par să fi uitat să anunțe șoferii că începând de astăzi traficul pe DN 1 va fi îngreunat și în preajma Capitalei.