Între 31 iulie şi 1 august, Samsung mobile te provoacă la un weekend incendiar pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari, unde cele mai mari nume ale muzicii electronice internaţionale se reunesc în cadrul ”The Mission Dance Weekend”.

Mai mult, telefoanele Samsung I8910 şi S5600 vor fi punctele de atracţie ale serii în cortul Samsung, în timp ce artişti precum TIËSTO, ARMIN VAN BUUREN, MYLO, GROOVE ARMADA şi SVEN VÄTH vor încinge atmosfera pe scena festivalului. Astfel, pasionaţii muzicii electronice vor avea ocazia să interacţioneze cu două telefoane full touch screen, modele premium care vor fi disponibile şi pe piaţa autohtonă.

În plus, Samsung mobile va invita pe toţi cei prezenţi să participe în cadrul unui concurs cu premii surpriză care se va desfăşura în cortul unde cele două telefoane îşi vor demonstra caracteristicile remarcabile.

,,Implicarea Samsung mobile în cadrul unui asftel de evenimet este una firească, menită să demonstreze angajamentul nostru de a oferi utilizatorilor cele mai noi tehnologii prezente pe telefoanele mobile, dar în acelaşi timp şi o experienţă unică, pe care o pot avea doar alături de Samsung, ” a precizat Claudia Cârlan, Marketing Specialist Mobile Communication, Samsung Electronics România.

Pe parcursul celor două zile de distracţie non-stop, Samsung mobile te provocă să continui fiecare prestaţie a DJ-ilor cu momente în care vei putea cunoaşte ultimele nouăţi din tehnologia telefoanelor mobile: I8910, primul telefon tactil Samsung cu sistemul de operare Symbian, ecran AMOLED de 3,7”, şi în premieră mondială, cu posibilitatea de a înregistra şi decoda HD (720P) şi S5600, un telefon cu un design compact şi slim, în acelaşi timp sofisticat, care încorporează funcţii multimedia ce vor oferi posesorilor experienţe unice.

Evenimentele The Mission (themission.ro | myspace.com/themissionro) sunt organizate în România de compania Bazar Production. Primul eveniment The Mission a fost organizat în anul 2000 iar cel mai recent – 02 mai 2009 – este evenimentul cu numărul 63 din totalul petrecerilor organizate până în prezent. Cei mai mari artişti de pe scena  muzicii electronice internaţionale au fost invitaţi de-a lungul anilor la evenimentele The Mission.

SURSA: Samsung