Este dezvăluirea momentului făcută de un virusolog chinez. Acesta susține că deține  dovada prin care spune că știe unde și de cine a fost creat coronavirusul. Dezvălurile făcute de acesta vin să confirme o teorie pe care foarte mulți oameni o susțin de multă vreme.

Virusologul chinez  a fugit în Statele Unite după ce a declarat public că Beijingul a mințit în legătură cu epidemia de Covid-19. El vine acum și dă o lovitură cruntă Chinei, susținând categoric că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator.

Este vorba de Dr. Li-Meng Yan, un virusolog respectat din China. Potrivit DailyMail, acesta a declarat că va publica în curând dovada că virusul a fost creat de om.

Dr. Li-Meng Yan, fost specialist în cadrul Universității de Sănătate Publică din Hong Kong, a declarat și că autoritățile din China cunoșteau foarte multe informații despre coronavirus înainte de debutul pandemiei.

Imediat după ce a făcut public totul, virusologul a plecat din Hong Kong, acuzând că se teme pentru viața ei.

Dr. Li-Meng Yan a declarat că guvernul chinez „a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze.

Virusologul susține că originea Covid-19 nu a fost într-o piață din Wuhan, ci în laboratorul din oraș.

„În primul rând, piața din Wuhan este o perdea de fum, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan.

Virusologul a mai spus că se află printre primii oameni de știință din China care a studiat virusul Covid-19 la finalul lunii decembrie 2019.

Pandemia de coronavirus a făcut ravagii în toată omenirea. Aproape un milion de persoane și-au pierdut viața din cauza COVID-19. Ultimele concluzii ale unei cercetări ne dau fiori. Ce au descoperit specialiștii este de-a dreptul terifiant.