Raluca Turcan subliniază faptul că „ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei” nu îi vor face pe liberali să dea înapoi.

„Am pus astazi în Parlament mandatul pe masă pentru a oferi soluții la problemele urgente ale țării.

Angajarea răspunderii este cea mai bună cale pentru a preveni un blocaj periculos în Justiție, pentru a garanta transportul copiilor care fac naveta la școală și pentru adoptarea bugetului pe anul 2020. Guvernul a acceptat și o parte dintre amendamentele depuse de parlamentari la aceste proiecte de lege.

Așa cum au propus în mod repetat și asociațiile de elevi, am abrogat OUG 51/2019 privind transportul intrajudețean. Autoritățile sunt obligate să asigure transportul între localități pentru ca elevii să nu mai fie nevoiți să stea la ocazie ca să facă naveta la școală. Siguranța copiilor este mai presus de orice!

Amenințările cu moțiunea de cenzură venite din partea opoziției nu ne fac să dăm înapoi. Suntem aici ca să guvernăm și să dăm soluții. Nu ne agățăm de funcții și facem ceea ce știm că este bine și corect. Sperăm ca procedura parlamentară să fie parcursă cât mai rapid, astfel încât legile pe care ne-am angajat răspunderea să intre cât mai repede în vigoare.

#GuvernareLiberală”, scrie vicepremierul pe pagina sa de facebook.