Vedeta susține că infractorii din Parlament au fost ajutați de televiziunile mincinoase care spală hoți și mânjesc pe oricine strigă hoții.

„Infractorii din Parlament au mers pana la capat. Cu concursul nostru al celor care ii platim ca sa ne fure si cu ajutorul televiziunilor mincinoase care spala hoti si manjesc pe oricine striga hotii. Liviu, esti multumit? Scapi de puscarie, ti-ai indeplinit programul de guvernare”, a scris Tudor Chirilă pe pagina de facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de modificare a Codului Penal cu 181 de voturi pentru.

În urma votului, liderul PSD a declarat că nu s-a efectuat absolut nicio modificare.

„S-a declanșat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri și spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituționale și nu pot fi acceptate, o serie de articole trebuie să fie modificate pentru a deveni constituționale, o serie de articole sunt constituționale, fără să fie modificate. Decizia luată de noi, de anul trecut, a fost ca articolele declarate constituționale să continue procedura parlamentară, ca să se închidă o procedură. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziei CCR. Astăzi, a avut această procedură parlamentară, parțială, că or să atace din nou la CCR niște articole declarate deja constituționale. Deci, nu este niciun fel de modificare”, a spus Liviu Dragnea.