„Nu știu mai multe decât știe toată lumea în momentul de față și anume că domnul Cristian Sima a părăsit țara. Nu sunt unul dintre clienții care și-au pierdut banii fie și pentru simplul fapt că activitatea mea pe bursele internaționale s-a încheiat din 2011. Eram și sunt (încă??) prietenul lui Cristian Sima. Cel puțin până când se va proba limpede ca a părăsit țara cu banii clienților. Pentru mine aceste vești sunt dureroase și șocante. Nu acesta este Cristian Sima pe care l-am cunoscut și mi-e greu să accept că aș fi prieten cu un escroc“, scrie Tudor Chirilă pe blogul personal.
 
El spune despre Sima ca era un om extrem de cultivat, serios, foarte inteligent, fost matematician, bun cunoscător de macroeconomie și piețe internaționale.

„Acum aflu că a părăsit țara și nu e de găsit. Am prieteni buni care în momentul de față nu-şi pot recupera banii. Îmi dau seama prin ce trec ei, mă pun în locul lor și mi se pare foarte gravă situația lor. Vreau să cred că nu este adevărat, că este o situație reversibilă. Vreau să cred că am investit într-o prietenie cu un om adevărat. Pentru mine pierderea mare ar fi să se confirme că domnul Cristian Sima este într-adevăr un escroc. Deocamdată îmi este greu să accept deși faptele par să mă contrazică. Pentru cei care se întreabă ce pierd eu. Este destul de simplu: pierd investiția într-o prietenie“, încheie artistul.