La 5 luni de la intrarea sa în acţionariatul firmei, investitorul francez Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar al Trilulilu, platforma românească de sharing (partajare de fişiere video, imagini şi audio).

Site-ul românesc de sharing Trilulilu a anunţat astăzi vânzarea pachetului majoritar al companiei către omul de afaceri de origine franceză Alexis Bonte, care deţinea până nu demult un procent de 10% din acţiunile Trilulilu.

Prin intermediul unui vehicul de investiţii deţinut de familia sa, Bonte a făcut o nouă investiţie în valoare de 300.000 Euro în Trilulilu, achiziţionând totodată un pachet de 41% din acţiuni, pe baza unei evaluări de 2,5 milioane Euro a proiectului. Astfel, Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar, deţinând 51% din companie. Trilulilu va funcţiona în continuare sub forma juridică de S.A.

Alexis Bonte se va alătura board-ului Trilulilu în funcţia de preşedinte, aducându-şi aportul pe partea de business şi strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executivă rămânând neschimbată : Sergiu Biriş – Director General  şi Andrei Dunca – Director Tehnic.

Trilulilu este primul site românesc de sharing (partajare de fişiere video, imagini si audio). Site-ul a fost lansat oficial în 22 ianuarie 2007.

Data: 14 mai 20008

Sursa: Trilulilu