Dezvoltatorul imobiliar TriGranit a anunţat numirea lui Arpad Torok în funcţia de Director General Executiv (CEO) al companiei, în locul lui lui Lorant Varga.

Arpad Torok (foto) s-a alăturat TriGranit Development Corporation, în 1999, ca Leasing Manager. În 2006, el a fost numit Chief Leasing Officer al TriGranit Development Corporation cu responsabilităţi extinse pentru activităţile de leasing pe toate proiectele TriGranit din Europa Centrală şi de Est.

În acelaşi timp, a deţinut şi funcţia de Director de Dezvoltare pentru  câteva proiecte din România,  responsabilităţile sale incluzând gestionarea tuturor activităţilor legate de dezvoltarea primelor două centre comerciale şi de distracţie ale companiei în această ţară: Polus Center Cluj (inaugurat în 2007) şi Polus Center Constanţa ce va fi finalizat în ultimul trimestru al anului viitor.

TriGranit este una dintre cele mai mari companii europene de dezvoltare imobiliară, cu operaţiuni în 7 ţări din Europa Centrală şi de Est şi cu un portofoliu vast de proiecte finalizate precum şi cu cu proiecte aflate în faza de proiect ce totalizează 4 miliarde de euro, ce includ dezvoltări multifuncţionale, dar şi parteneriate public-private.