Nu vorbim despre un film SF, ci despre un scenariu destul de probabil pentru economia noastra. Suntem in urma cu investitiile de mediu, iar europenii nu sunt dispusi sa ne ierte nimic. Pentru cei care cred ca totul nu este decat o gluma buna, nu este nevoie decat sa citeasca raportul de tara, care exprima ingrijorarea Bruxelles-ului fata de poluarea industriala.

Pumnal

Afacerile lui Corneliu Iacubov au ramas in centrul atentiei publice ca fiind mai putin oneroase. A trecut prin piata de capital, s-a oprit la SIF, iar in final a lasat impresia ca a dat lovitura vietii cu RAFO Onesti.


Privatizarile din timpul lui Ovidiu Musetescu incep sa miroasa urat. Vanzarea RAFO este cel mai bun exemplu. Va prezentam filmul vanzarii RAFO.

Expert Capital

Piata de capital atrage tot mai multi investitori. Fonduri de investitii care au venit laBucuresti cu sute de milioane de dolari, dar si romani care se imprumuta la banca si cumpara actiuni. Expertul Capital, Ionut Popescu, va impartaseste din experientele proprii.

Tendinte

Tot mai multi romani cu bani isi cumpara case si iahturi in strainatate. Ne-am informat cat inseamna o astfel de investitie si care sunt destinatiile preferate ale miliardari lor autohtoni.