Traian Băsescu, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu: Nu poate fi deranjată cu o amendă

În cadrul unei emisiuni difuzate la România TV, fostul președinte al României a declarat că situația epidemiologică actuală poate fi pusă și pe seama deciziilor oscilante pe care autoritățile le-au luat de la începutul pandemiei. El a mai spus că românii trebuie să înțeleagă situația în care e aflăm.

”Românii trebuie să înțeleagă cu suntem într-o situație de pandemie. Responsabilii pentru această criză majoră de sănătate au avut oscilații, au luat măsuri contratimp. La noi, primul lucru pe care l-am făcut, ne-am dus la Cotroceni și am decis să redeschidem școlile. Inconsecvența a dus la neîncrederea populației în măsurile care se iau.”, este de părere Traian Băsescu.

Atac la adresa Biancăi Drăgușanu și autorități cu dublu standard

Ulterior, Traian Băsescu a avut cuvinte dure la adresa Poliției Române și la adresa Jandarmeriei, declarând că autoritățile merg numai unde sunt maneliști nu și la cluburile de noapte din București. Potrivit lui, Bianca Drăgușanu nu poate fi ”deranjată cu o amendă”.

”Avem o populație indisciplinată. Petrecerile se țin, se duc la schi. Poliția și Jandarmeria se duc numai unde sunt maneliști. Nu s-au dus în niciun club de noapte din București. Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă.

Cluburile de noapte sunt protejate de Poliție și Jandarmerie, dar și de politicieni. Pe cei din cluburile de noapte vedem cum țâșnesc sticlele de șampanie și iau la bătaie, pe stradă, oamenii care nu poartă mască.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Amintim că în luna februarie a acestui an, Bianca Drăgușanu a fost amendată pentru că a participat la o petrecere VIP din Herestrău. La acea vreme, vedeta declara că nu a fost legitimată și că amenda a primit-o pentru că a postat câteva imagini de la petrecere pe contul ei de Instagram. Ea a mai precizat că la momentul postării imaginilor era deja acasă, subliniind că a respectat ora limită la care se poate circula, având în vedere actualul context pandemic.

Blondina a mai spus, tot atunci, că va da Poliția Română în judecată pentru amenda în valoare de 5.000 de lei pe care a primit-o, susținând, totodată, că autoritățile au dat dovadă de abuz de putere.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cîrstoveanu