Tragedie în Taiwan! Zeci de persoane și-au pierdut viața într-un incendiu (FOTO)

Presa internațională informează că incendiul a avut loc la ora locală 14:54 în orașul Kaohsiung din districtul Yancheng. Acesta a avut loc între o clădire rezidențială și una comercială.

Autoritățile au informat, în primă fază, că există doar șapte persoane care și-au pierdut viața, însă șeful pompierilor avertiza că se așteaptă ca numărul victimelor să fie mult mai mare.

Agenția Centrală de Știri din Taiwan spune că peste 100 de rezidenți locuiau în clădirea cuprinsă de flăcări, subliniind că mulți dintre ei erau vârstnici.

Nu se știe de la ce a pornit incendiul

Poliția locală spune că momentan nu se știe cauza incidentului, subliniind că vizionează imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Totodată, poliția nu exclude factorii umani.

Operațiunile de salvare sunt încă în desfășurare, cu peste 377 de salvatori detașați la fața locului, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al biroului de pompieri din orașul Kaohsiung. Cel puțin 41 de persoane au suferit răni, a adăugat acesta. Forțele de salvare au intervenit cu 139 de mașini de pompieri și ambulanțe. Cel puțin 62 de persoane cu vârste cuprinse între 8 și 83 de ani au fost salvate, conform autoritățile, informează CNN.