Un întreg stadion a rămas mască

Meciul era jucat între echipele El-Magd – El-Zarqa. În minutul 90+2, Mohamed Saad a înscris unicul gol al partidei, pentru echipa gazdă. Cu această victorie, El-Magd a urcat pe locul 7 în clasament, având 14 puncte.

Totuși, această bucurie s-a dovedit a fi prea mult pentru tehnicianul Adham El-Selhadar, care s-a prăbuşit pe marginea terenului. Un videoclip cu tragicul moment poate fi vizualizat la finalul articolului. Antrenorului i s-au acordat îngrijiri de către medicii de la stadion, iar apoi el a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat, conform informațiilor transmise de dailymail.co.uk

Cauza decesului a fost un atac de cord

Astfel, tehnicianul în vârstă de 53 de ani a murit după un atac de cord. Dintre fostele cluburi ale lui El-Selhadar, au postat mesaje de condoleanţe Al Ahly şi Ismaily.

„Preşedintele Mahmoud Al-Khaatib şi membrii consiliului director deplând trecerea în nefiinţă a antrenorului Adham El-Selhadar”, a transmis Al Ahly, în timp ce Ismaily a postat un mesaj similar, cu precizarea că El-Sehadar a fost „un star şi fost antrenor al echipei”.

A murit o altă legendă a fotbalului

Amintim că Momcilo Vukotic, unul dintre cel mai cunoscuţi reprezentanţi ai fotbalului din Serbia, a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 71 de ani. De-a lungul carierei sale, Momcilo Vukotic, cunoscut şi drept “Moca”, a jucat ca mijlocaş ofensiv la doar două echipe, însă este vorba despre nume importante ale Europei, Partizan Belgrad şi Bordeaux, în Franţa.

Pentru mult timp, Vukotic a deţinut recordul prezenţelor în tricoul celor de la Partizan Belgrad, jucătorul bifând nu mai puţin de 791 de meciuri pentru echipa din capitala Serbiei. El a înscris 306 goluri pentru Partizan. Jucătorul a fost selecţionat şi de 14 ori în naţionala Iugoslaviei, între 1972 şi 1978, pentru care a marcat de patru ori.