Siteul construiesc-singur.ro vine în sprijinul românilor care vor să construiasca o casa sau să facă lucrări de renovare, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unei echipe de meseriaşi, dar şi specialiştilor în domeniu, care pot găsi informaţii suplimentare privind etapele de construcţie, sfaturi utile şi greşeli de evitat. Toate secţiunile sunt concepute de specialiştii Holcim.

„Lansarea construiesc-singur.ro se încadrează într-o iniţiativă mai largă a Holcim România de informare şi îndrumare a utilizatorilor de ciment la sac. Ne dorim ca prin acest website să oferim o sursă de informaţii credibilă şi avizată, care cu timpul să determine o generalizare a bunelor practici în construcţii”, a declarat Rossen Papazov, directorul de marketing şi vânzări al Holcim România.

Specialiştii companiei răspund unor întrebări frecvente precum modul de obţinere al avizelor şi autorizaţiilor de construire, principalele etape de ridicare a unei case, necesarul de materiale pentru zidărie şi tencuială sau calcularea cantităţii de materiale de care e nevoie.

Siteul oferă şi instrumente utile personalizate cum ar fi un calculator al necesarului de materiale pentru zidarie şi tencuială, o casă interactivă pe pagina de start din care se poate accesa elementul de construcţie despre care utilizatorii vor să afle detalii, iar la secţiunea de contact, utilizatorii pot adresa întrebări specialiştilor Holcim.