Omul de afaceri controlează compania Adevărul Holding, editorul ziarului Adevărul, şi Prima Broadcasting Grup, compania care operează postul Prima TV.

Cum mai toată media românească se luptă pentru supravieţuire, problemele nu au ocolit nici investtiile lui Burci. Totuşi, omul de afaceri afir, si publicaţii de succes. Tabloidul Click merge bine, iar de mai mult timp a devenit cel mai citit ziar din România. Cristian Burci mai este implicat şi "in industria de publicitate, iar de-a lungul timpului a avut afaceri profitabile în domeniul transporturilor şi în proiectarea şi producţia de vagoane. 

 

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, într-un dosar în care se efectuează patru percheziţii, dintre care una la o redacţie de ziar.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile ar avea loc la redacţia cotidianului Adevărul.

Sursele judiciare citate au mai declarat că în acest dosar se efectuează cercetări faţă de 9 suspecţi, printre care se află patronul cotidianului Adevărul, Cristian Burci, şi Denisa Turcu – fost administrator special la Adevărul Holding, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu, delapidare, evaziune fiscală, instigare la delapidare cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, spălare de bani în formă continuată şi instigare la evaziune fiscală.