În 2020, Google ocupa primul loc în topul celor mai populare site-uri din lume, în timp ce TikTok se clasa atunci abia pe locul șapte.

În 2021, însă, TikTok a avut parte de o creștere uimitoare a popularității, clasându-se acum pe primul loc în lista aplicațiilor preferate ale oamenilor, conform thehill.com.

YouTube, depășit de Netflix

De asemenea, anul acesta a avut loc o altă întorsătură de situația la care nimeni nu se aștepta. YouTube, platforma care în 2020 se clasa pe locul doi în topul preferințelor, a fost depășită de Netflix. În prezent, YouTube se află pe locul opt.

Topul celor mai populare aplicații din 2021

Lista este formată din aplicații cunoscute, pe care majoriratea oamenilor le au deja pe telefon:

  1. TikTok
  2. Google
  3. Facebook
  4. Microsoft
  5. Apple
  6. Amazon
  7. Netflix
  8. Youtube
  9. Twitter
  10. Whatsapp

De asemenea, odată ce din ce în ce mai mulți oameni au început să folosească TikTok, pe această aplicație au apărut noi vedete. Este vorba despre adolescenți talentați care fac filmulețe amuzante și interesante.

Top zece cei mai populari oameni de pe TikTok

1.Charli D’Amelio (charlidamelio)

Charli Grace D’Amelio este o dansatoare de 16 ani, care ocupă  primul loc în top, cu 96,7 milioane de urmăritori pe Tik Tok. New York Times a numit-o chiar „Regina TikTok-ului.” Adolescenta a devenit cunoscută în 2019, după ce a făcut un duet cu Move With Joy, videoclip devenit viral. De asemenea, ea a dansat cu Bebe Rexha și cu Jennifer Lopez.

SURSĂ: perfecte.md
2. Addison Rae (addisonre)
Addison Rae a devenit populară când avea 14 ani, atunci a început să posteze fotografii pe Instagram. Odată cu apariția TikTok-ului, fata a decis să-și arate pasiunea pentru dans. Aceasta a reușit să strângă peste 10 milioane de abonați.
SURSĂ: perfecte.md
3. Zach King (zachking)
Zach King este un cunoscut editor video din Statele Unite ale Americii. Băiatul a luat prima dată camera de filmat în mână la șapte ani, iar de atunci nu s-a mai deslipit de ea. A devenit apreciat de milioane de oameni pentru magia digitală pe care o prezintă, efectele speciale par să încalce toate legile fizice cunoscute. În prezent, Zach King are 52,1 milioane de urmăritori pe Tik Tok, conform perfecte.md.
SURSĂ: perfecte.md