În 2020, platforma de filme online Netflix a fost foarte generoasă cu abonații săi în ceea ce privește producția de filme 100% destinate Crăciunului. În 2021, va fi și mai bine.

Iată cele mai așteptate producții de Crăciun de pe Netflix, începând cu 1 noiembrie, potrivit Lifehacker.

1. Love Hard

Love Hard este o comedie romantică. Filmul urmărește soarta unei tinere, care a trecut prin dezamăgirile și eșecurile dragostei. Dar cînd dă peste bărbatul perfect, pe o aplicație de dating, se îndrăgostește de el fără să-l fi văzut vreodată. Abia cînd ajunge să-l cunoască, de Crăciun, realizează că nu era omul la care visa.

2. Father Christmas is Black

Patru surori a căror relație nu este prea bună primesc o lecție de viață când tatăl lor, despre care nu mai știau nimic de ani de zile, le vizitează, de Crăciun, la moșia lor. Filmul este disponibil din 7 noiembrie.

3. The Princess Switch 3: Romancing the Star

Este a treia parte a francizei conduse de Vanessa Hudgens, în care echipa Hudgens 3 trebuie să recupereze o relicvă neprețuită furată din palat. Are premiera pe 18 noiembrie.

4. Waffles + Mochi’s Holiday Feast

O poveste minunată, în care eroii principali învață că tradițiile de Crăciun înseamnă mai mult decât mâncare și cadouri și că spiritul sărbătorii este despre a fi alături de oamenii pe care îi iubim. Premiera este programată pe 23 noiembrie.

5. Robin Robin

Un desen animat care merge perfect în vacanța de Crăciun, cu personaje simpatice, cărora le dau voce actorii Gillian Anderson și Richard E. Grant. Va avea premiera pe 24 noiembrie.

6. A Boy Called Christmas

Adaptare după cartea lui Matt Haig, filmul spune povestea unui tânăr obișnuit, Nikolas, care pleacă într-o aventură extraordinară în nordul înzăpezit în căutarea tatălui său. O poveste magică și atrăgătoare care demonstrează că nimic nu e imposibil.

7. A Castle For Christmas

O comedie romantică de sezon în care o cunoscută autoare ( interpretată de Brooke Shields) călătorește în Scoția în speranța de a-și cumpăra un mic castel. De-aici încep surprizele și o frumoasă poveste de dragoste. Premiera are loc pe 26 noiembrie.

8. School of Chocolate

Dacă nu vreți să vedeți un film, puteți opta pentru acest show culinar. Opt profesioniști de top în patiserie și ciocolaterie se înscriu la ”Școala de Ciocolată” pentru a-și duce abilitățile și carierele la nivelul următor. Toți vor da proba valorii creînd piese spectaculoase de ciocolată și produse de patiserie incredibile. Premiera este programată pe 26 noiembrie.

9. Elves

O poveste magică despre o familie care călătorește pe o insulă îndepărtată din arhipelagul danez, doar pentru a o găsi controlată de membrii unei comunități religioase care trăiesc în echilibru perfect cu creaturi ale pădurii. Deznodământul este unul neașteptat. Premiera, pe 28 noiembrrie.

10. Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories

Un serial de animație cu tematică de iarnă care are toate ingredientele pentru a ține abonații Netflix cu ochii în televizor. Premiera are loc pe 30 noiembrie.