Compania Telsey Telecommunications, unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial de Broadband Access Gateways, IP-Video Stations si solutii Home Networking pentru access broadband, si-a extins activitatea pe piata est-europeana prin semnarea unui parteneriat cu Genesys Distributie, distribuitorul sau in Romania si Moldova. 

Lansarea produselor Telsey pe piata romaneasca se inscrie in strategia de extindere a prezentei companiei in Europa. In cadrul noilor piete vizate, Telsey isi propune nu numai popularizarea solutiilor de acces broadband  dar si promovarea echipamentelor de retelistica (switchuri). De asemenea, Telsey si-a extins si diversificat oferta in sectorul de networking. Recent, Telsey a inaugurat reprezentante in Spania, Marea Britanie, Austria si Norvegia.

Genesys Distributie este furnizor de echipamente si produse de marca prin reselleri IT&C, integratori de sistem si retaileri in Romania, Moldova si Bulgaria. Compania colaboreaza cu peste 30 de furnizori internationali.

 

Sursa: Capital