Postul Metropola TV, televiziunea soțului fostului edil al Capitalei, Florentin Pandele, a câștigat licența de emisie în luna septembrie a anului trecut. La câteva luni, Consiliul Național al Audiovizualului a dat undă verde televiziunii să treacă de la acoperirea regională, la cea națională.

Reprezentanții televiziunii sunt de părere că decizia CNA-ului este pusă pe seama dezvoltării rapide și au menționat că vor să difuzeze sport și alte producții.

Trebuie menționat că șapte membri ai Consiliului Național al Audiovizualului au votat pentru, Dorina Rusu a votat împotrivă iar Cristina Pocora nu a participat la vot deoarece nu ar fi votat nici pro nici contra.

Robert Gheorghe, membru în Consiliul Local Voluntari, a declarat în cadrul ședinței CNA că Metropola TV, indiferent de ceea ce se va întâmpla în viitor, dacă are ca bază o societate care dorește să informeze, se va dezvolta. În plus, acesta a declarat că Moderna TV nu dorește să rămână o televiziune locală.

Postul de televiziune a luat amendă

Metropola TV a primit amendă chiar în prima zi de emisie din cauză că a difuzat un interviu de campanie pentru Gabriela Firea. CNA a decis să sancționeze postul de televiziune pentru cum s-a promovat fostul edil al Capitalei pe banii oamenilor din Voluntari.

De atunci și până acum, postul de televiziune a suferit o adevărată transformare, ce a fost observată încă de la finalul anului trecut. Totuși, membrii CNA au fost sceptici la vremea respectivă.

Este de menționat că postul Metropola TV va fi valabil în grilele românii care au televiziune de la RCS-RDS, Vodafone, Telekom, Orange, INES-IP TV și NextGen. Mai mult decât atât, Primăria Voluntari ar urma să cumpere și postul de radio Sport Total FM,