După victoria de la Flushing Meadows, care i-a adus în conturi și cel mai mare premiu acordat vreodată în tenis, Bianca Andreescu, 27 de ani, locul 6 WTA, a primit mai multe premii surprinzătoare, dar a și aflat că de acum înainte va conduce un BMW M8 Cabriolet.

Iar preţul de pornire al bolidului de lux este de nu mai puțin de 133.000 de dolari. Bianca este ambasador BMW din luna iunie a acestui an, ca atare a primit o mașină care să pună în cea mai bună lumină producătorul auto.

Specificațiile BMW-ului sunt uimitoare: atinge 100 de km/h în doar 3,3 secunde, datorită unui motor puternic, V8, cu transmisie Steptronic, cu 600 cai-putere la 6.000 rpm. Viteza maximă pentru acest model a fost însă limitată de producătorul german la 250 km/h.

V8-ul prezintă o combinaţie convingătoare de reacţii foarte rapide, un apetit deosebit pentru turaţii ridicate şi o livrare susţinută a puterii pe o plajă largă de turaţii.

Bianca Andreescu este prima jucătoare din Canada care câştigă un titlu de Mare Şlem, dar şi prima sportivă care se impune la US Open la debutul său pe tabloul principal de la Flushing Meadows. În plus, Andreescu este prima jucătoare de la Monica Seleş încoace care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem la al patra prezenţă pe tablourile principale la acest nivel, arată digisport.ro.

Tenismena a fost răsplătită pentru victoria sa cu cel mai mare premiu acordat vreodată în tenisul feminin, în valoare de 3.85 de milioane de dolari, devenind o ţintă importantă pentru firme aflate în căutarea unui ambasador, sponsorii bătându-se pentru semnătura sa.