"Mai sunt doar şapte kilometri de asfaltat din autostrada Arad-Timişoara. Aceasta este informaţia furnizată de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru. Acesta ne-a precizat, de curând, faptul că lucrările pe centura Aradului în regim de autostradă şi pe tronsonul Arad-Timişoara sunt în grafic şi că în cazul autostrăzii care leagă Aradul de municipiul vecin mai sunt de asfaltat doar şapte, maxim opt kilometri", scriu jurnaliștii de la aradon.ro.

În atare condiţii, susţine oficialul, pe acest tronson de autostradă se va putea circula, aşa cum a ţinut să se întâmple ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, încă din decembrie, urmând ca vehiculele să primească ok-ul de a urca pe autostradă undeva prin 15 decembrie, se mai arată în articol.
De curând, Ministerul Transporturilor a publicat un clip video cu stadiul actual al lucrărilor de pe autostrada care ne va lega de unguri și de Europa Occidentală. Reamintim că Autostrada Arad – Timișoara face parte din Coridorul IV care are ca punct final capitala Germaniei.