“Intenţionăm să investim 500 milioane dolari în perimetrele Doina şi Ana. În trimestrul patru din 2013 vom începe să extragem gaze naturale din aceste zone”, a afirmat Mark Beacom.
Sterling va extrage, din 2014, o cantitate de trei milioane metri cubi de gaze naturale din cele două perimetre, a precizat acesta.
“Din 2014, vom extrage trei milioane metri cubi de gaze naturale pe zi din perimetrele Doina şi Ana”, a adăugat directorul general al companiei.
Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) a aprobat programul de lucrări pentru anul 2011 în baza căruia Sterling are obligaţia de a executa anumite activităţi offshore care cuprind forajul a două sonde offshore, achiziţia a 1.050 km profile seismice 2D şi efectuarea de investigaţii şi studii pentru dezvoltarea Descoperirilor Ana şi Doina.
Sterling Resources Ltd. este o companie canadiană de petrol şi gaze cu sediul în Calgary, Alberta, listată la bursă în Canada. Compania derulează operaţiuni în Regatul Unit, România, Franţa şi Ţările de Jos şi acţiunile sale sunt tranzacţionate la Bursa de Valori TSX, sub simbolul “SLG”.