Sorin Psatta devine, de la inceputul 2008, Integrated Communication Director al Grupului BBDO România. De 14 ani alaturi de Graffiti BBDO, în ultimii 5 ani Sorin a coordonat departamentul de Strategie si Research in calitate de Research & Strategy Director al agenţiei de publicitate. Promovarea sa reprezintă o recunoastere a valorii şi expertizei acumulate de-a lungul anilor şi vine ca un pas firesc din perspectiva dezvoltării competenţelor strategice ale agenţiilor din cadrul Grupului BBDO România.

Conform noii sale poziţii, Sorin are două mari arii de responsabilitate: elaborarea strategiilor integrate de comunicare pentru clienţii Grupului BBDO România, precum şi coordonarea programelor de dezvoltare profesionala.

Beneficiind în plus de experienţa de profesor al facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Sorin va coordona şi va evalua etapele de dezvoltare profesională a angajaţilor, urmărind eficientizarea proceselor strategice din cadrul proiectelor derulate de cele patru agenţii din grupul BBDO.

Data: 29 ianuarie 2008

Sursa: BBDO