Probleme mari pentru premierul Viorica Dăncilă. Refuzată de liderii europeni, care nu au dorit să se vadă cu aceasta la Sibiu și trecută pe linie moartă pentru mitingul PSD din Iași, Dăncilă s-a refugiat în Cluj Napoca.

Nici aici nu a avut parte de liniște. Aceasta a fost așteptată cu proteste în fața Casei de Cultură, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Speriați de cee ace s-ar fi putut întâpla, organizatorii au schimbat locația întâlnirii, anunță mediafax.

Peste o sută de persoane s-au adunat în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde Viorica Dăncilă urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Protestatarii au scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduși de hoți”, „Ne e silă de Dăncilă” și „Vrem inteligență, nu incompetență”.

Surse politice au declarat că organizatorii întâlnirii au schimbat locația de teama huiduielilor, astfel că premierul Dăncilă, însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au ajuns la o altă locație.