Florin Ristei nu va mai apărea la TV. Emisiunea „Prietenii de la 11”, pe care acesta o prezenta alături de Diana Munteanu, iese din grilă Antena 1. Prezentatorul a comentat decizia care îl priverște în mod direct, pe pagina sa de Facebook.

“Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.

A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru.

Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”, a scris Florin Ristei, pe Facebook.

Începând de la 1 martie, emisiunea Neața cu Răzvan și Dani va avea patru ore în fiecare zi, față de trei, cât este în prezent. Astfel, programul va fi pe post între orele 8:00 și 12:00.