"Tot ce putem spune este că domnul Cristian Sima nu mai este, începând din 10.10.2012, PDG Sibex, iar WBS Holding nu este şi nu a fost participant sau membru compensator pe pieţele administrate de Sibex. Sibex ca şi operator de piaţă îşi desfăşoară activitatea în condiţii normale", a explicat Denis Farima, Product Developer al Sibex.

Cu toate că nici Bursa din Sibiu, nici familia din Bucureşti nu a sesizat poliţia, privind dispariţia lui Cristian Sima, poliţiştii de la Investigarea fraudelor şi cei de la Criminalistică s-au autosesizat joi dimineaţa în urma dezvăluirilor jurnaliştilor din cursul zilei de miercuri. inspectorul de poliţie, Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu a declarat că fostul şef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima este "necunoscut" de poliţie, în sensul că nu a avut până acum înregistrate pe numele lui nicio plângere, din ce se cunoaşte până la acest moment.

Cât priveşte dispariţia lui Cristian Sima cu banii clienţilor WBS Holding’, SC
Casa Română de Compensaţie SA a precizat deja de miercuri că Societatea WBS Holding nu este şi nu a fost niciodată membru compensator sau acţionar al Casei Române de Compensaţie şi CRC nu deţine şi nu a deţinut niciodată sume de bani sau active ale clienţilor
societăţii WBS Holding şi nu are nicio legătură cu societatea respectivă.

Totuşi, Consiliul de Administraţie al Sibex a revocat miercuri, din funcţii, pe Cristian Sima, Paul Gabriel Miclăuş şi Alexandru Găitan.