Aleksandar Vucic a declarat la postul de televiziune B92 că a discutat cu Dominique Strauss-Kahn /DSK/ miercuri şi că ei au vorbit ‘foarte pe scurt despre posibilitatea de cooperare’.
                   
El a adăugat că Strauss-Kahn ar putea ajuta Serbia să rezolve problema ‘datoriei publice şi alte probleme economice’. Vucic a precizat că acuzaţiile împotriva lui Strauss-Kahn nu îi pătează reputaţia de expert.
                   
Învinuirile din Franţa se referă la o presupusă reţea de prostituţie într-un hotel, dacă Strauss-Kahn ştia că petrecea cu prostituate şi ai cui bani au fost folosiţi pentru a le plăti. Avocaţii săi au afirmat că Strauss-Kahn a participat la reuniuni ‘libertine’, dar nu ştia că unele femei erau plătite.

Ultima dintre aceste serate la care a participat a avut loc la Washington, înaintea arestării sale la hotelul Sofitel din New York, care a declanşat un scandal cunoscut la nivel mondial şi l-a determinat să demisioneze de la conducerea FMI, punând capăt şi ambiţiilor sale prezidenţiale în Franţa. În decembrie, un acord financiar confidenţial a fost încheiat între DSK şi Nafissatou Diallo, camerista care l-a acuzat de agresiune sexuală.

SURSA: Agerpres