În acelaşi dosar, a fost condamnat la 6 ani de închisoare Jean-Cătălin Sandu, administrator al S.C. Benefica S.A. Bucureşti (firmă din grupul Grivco) în perioada 01.01.2002 – 28.01.2005, director al Direcţiei Juridice din cadrul ADS în perioada octombrie 2001- mai 2005, membru AGA al S.C. I.C.A. SA Bucureşti în perioada noiembrie 2003, secretar executiv al PC şi vicepreşedinte al AVAS.

Gheorghe Mencinicopschi, fost director general şi membru al AGA şi, ulterior, al CA la ICA Bucureşti, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea ICA.

Sorin Pantiş, fost director general executiv Grivco SA Bucureşti, a primit 7 ani de închisoare.

Vlad-Nicolae Săvulescu, fost director al Direcţiei Privatizare – Concesionare a ADS, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Flavius-Adrian Pop, fost membru al CA al ICA, a primit 5 ani de închisoare.

Gheorghe Sin, fost membru AGA a ICA Bucureşti, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, aceeaşi pedeapsă primind şi Constantin Baciu, fost reprezentant al Ministerului Agriculturii în Adunarea Generală a Acţionarilor a ICA.

Foştii cenzori la ICA inculpaţi în dosar, Alexandru Petre, Grigore Marinescu şi Vica Ene, au primit pedepse de câte 3 ani de închisoare cu suspendare. 

AGERPRES