Seminarul cuprinde 21 de metode testate și aplicabile pieței din România de creștere a afacerilor și este adresat antreprenorilor, liber-profesioniștilor sau angajaților care își doresc să treacă la următorul nivel. România are nevoie de avânt în ceea ce privește munca făcută cu profesionalism, iar susținerea acestor seminare în mod gratuit răspunde acestei nevoi acute a societății noastre.

            Probabil cel mai bun seminar de anteprenoriat din țară

            Piața de formare profesională este în curs de dezvoltare. Dacă până acum publicul era obișnuit cu tradiționalele cursuri de educație profesională, Lorand Soares Szasz propune o abordare nouă: aplicabilă, interactivă și, poate cel mai important, care garantează evoluția afacerii odată ce se aplică aceste metode. Este vorba despre tehnici simple, dar sigure, potrivite oricărui domeniu de activitate.  Până acum zeci de mii de anteprenori și-au dezvoltat afacerile în urma participării la acest curs.

            Cine este Lorand Soares Szasz?

         

   Lorand Soares Szasz este singurul business coach & trainer din România format în cea mai mare firmă de coaching din lume – ActionCoach. A cunoscut succesul pornind de la statutul de grădinar în Portugalia și a ajuns în numai trei ani manager de dezvoltare în cadrul ActionCoach. Lorand crede cu tărie că și în România afacerile pot fi făcute cu profesionalism. De aceea, a ales să se întoarcă, să își vadă visul împlinit în țara natală.  A adaptattehnicile pieței românești și le oferăîn mod gratuit tuturot celor ce, asemeni lui, sunt convinși că succesul depinde mai mult de individ, decât de context.

            Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru înscrieri, accesați: http://coaching4you.ro/evenimente/calendar-cu-evenimente/1.html.

            „Este prima data când l-am auzit și văzut pe Lorand live. Auzisem de Lorand, l-am citit și ascultat, însă varianta live, informația și emoțiile transmise mi-au redat încredera în mine, în potențialul meu și m-a determinat la acțiune. Mulțumesc, Lorand!”– Sarapciu Elena (Brașov)

,,Un seminar la care chiar daca aș fi plătit, nu aș fi regretat!” – Alexandru Paparusca (Iași)

Citește și: