Corporatia Solectron lider in productia de electronice si servicii integrate pentru canale de distributie, a inaugurat un centru de servicii de design si inginerie in cadrul fabricii de la Timisoara.
Fabrica este cel mai mare centru de productie al Solectron in Europa iar aceasta extindere vizeaza furnizarea de servicii avansate de inginerie si design colaborativ catre clientii Solectron din intreaga lume. Principalele activitati vor include design mecanic si electric, tehnologia avansata a proceselor, testare complexa si analiza defectiunilor.



“Prin deschiderea centrului de servicii de design si inginerie, Solectron Timisoara a devenit acum un centru european de productie full-service.” a declarat Dave Purvis, vicepresedinte executiv si Chief Technical Officer al Solectron. “Mai mult, aceasta investitie accentueaza angajamentul nostru pentru regiune, prin oferirea de noi servicii care ne largesc activitatile si ne permit sa furnizam valoare adaugata semnificativa catre clientii nostri.”

Corporatia Solectron ofera o gama completa de servicii pentru productia componentelor electronice pentru cele mai importante companii din domeniul telecomunicatiilor, echipamentelor de retea si computerelor, produselor destinate consumatorilor, industriei auto si echipamentelor medicale.

Sursa: Capital, 20 decembrie 2005