Directorul executiv al Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos, a preluat şi atribuţiile de preşedinte şi director executiv al Telemobil SA (Zapp), a anunţat, joi, operatorul de telefonie mobilă.

Cosmote a anunţat, astăzi, că Stefanos Theocharopoulos, CEO al companiei a preluat şi atribuţiile de preşedinte şi CEO al Telemobil SA (Zapp). În acelaşi timp, Spyridon Spyropoulos, Director Relaţii Afaceri Externe al Cosmote a preluat şi atribuţiile de COO al Zapp. Pe parcursul ultimilor doi ani, CEO al Zapp a fost Chris Bataillard, care în noua structură de conducere nu mai ocupă nicio funcţie.

Stefanos Theocharopoulos este CEO al Cosmote România din ianuarie 2008, iar în cursul anului 2009 a preluat şi functia de director general al Germanos Telecom România. Stefanos Theocharopoulos s-a alăturat Grupului OTE în 2002 şi deţinea, din anul 2006, poziţia de Director Executiv Business Development al companiei OTEGlobe, membră a grupului OTE.

Înainte de a se alătura grupului OTE,  Theocharopoulos a deţinut poziţii manageriale în companii precum O2 Germania, Dutchtone Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie şi Ericsson Hellas/Grecia.

Având o experienţă de peste 36 de ani în industrie, Spyridon Spyropoulos este Director Relaţii Afaceri Externe al Cosmote România, având ca principale direcţii de activitate interconectarea, roaming-ul şi relaţia cu autorităţile de reglementare. Înainte de Cosmote, Spyropoulos a fost director general al Cosmorom S.A. şi Chief Technical Officer (CTO) în cadrul Romtelecom S.A. El s-a alăturat Grupului OTE în anul 1975 şi a  deţinut responsabilităţi in domeniul tehnic, interconectare, reglementare, dezvoltare şi management.

SURSA: Cosmote