Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro furnizează materiale de construcții cu prețuri până la 15% mai mici decât în magazinele de bricolaj și supermarketurile specializate.

Cum se poate? Neavând stocuri, marfa vine direct de la producător, așadar prețul final nu include și costurile de depozitare și manipulare, cum se întâmplă de obicei. În plus, salvați timp comandând repede și ușor online, iar materialele se livrează direct la adresa dorită.

Dacă aveți în plan construcții sau renovări, iată câteva dintre cele mai căutate materiale de calitate Premium utile în orice locuință:

Focar șemineu din fontă

Cum siguranța este mereu prioritară, merită să ne asigurăm o sursă eficientă de încălzire și fără riscuri: un focar șemineu din fontă de la Kaminhorn. Fabricat de KawMet Polonia, producător cu renume mondial, acest tip de focar șemineu este confecționat din fontă de înaltă calitate, are pereți groși de 10 mm și perete dublu în spate, permite admisia aerului de afară și dispune de sertar pentru cenușă.

Robust și fiabil, elegant și performant, focarul șemineu din fontă Kawmet W1 asigura o eficiență de peste 70%, având o putere termică de 18 kw și o capacitate de încălzire de 180 m2 / 450 m3. Vine cu o garanție de 5 ani de la producător, așa că poate fi considerată o investiție profitabilă pentru orice locuință.

Tablă cutată pentru streașină

Acoperișul și accesoriile conexe sunt alte elemente care merită alese din gama premium pentru a trece cu brio testul timpului. Pentru sageacul metalic, de pildă, specialiștii în construcții recomandă tablă cutată TVP 7 de la Viking Pruszynski, care concurează cu produsele echivalente din PVC, fiind însă mult mai durabilă decât acestea. Tabla cutată TVP 7 se poate comanda la lungimea dorită și se montează cu ușurință. În plus, este disponibilă în diverse nuanțe care imită lemnul, așadar o puteți asorta cu acoperișul casei.

Balustradă din lemn compozit (WPC)

De ani buni deja lemnul compozit a devenit vedeta lucrărilor de amenajare interioară și mai ales exterioară, precum foișoare, terase, garduri, zona de lounge din jurul piscinei sau mobilier pentru grădină. Puțini știu însă că WPC-ul este un material excelent și pentru balustrade.

Astfel de șipcă plină gășiți la Bencomp, primul producător de profile din WPC (lemn compozit) din România. Este disponibilă în diverse culori (wenge, maro roșcat, gri) și finisaje (lucios sau periat), are lungimea de 3000 /4000 mm, lățime 70 mm, grosime 10 mm și greutate de 0,8 Kg/m. Având 5 ani garanție, permite construcții rezistente și deopotrivă estetice.nb

Piatră decorativă

Un model expresiv, elegant și clasic, piatra decorativă Ice este printre preferatele clienților Stone Deco Style. Este ușor de integrat în decorul ales, dând impresia unei stânci peste care au trecut vânturi și ploi și au șlefuit-o până la perfecțiune.

Un singur perete placat cu modelul Ice, de exemplu în living room, vă poate desăvârși casa, alături de un șemineu elegant, o canapea comodă și un fotoliu amplasat lângă fereastră, pentru a va bucura de o carte bună în zilele ploioase.

Cărămidă aparentă

Dacă vă doriți un aspect cu adevărat ecletic și sofisticat, puteți alege să placați un perete cu cărămidă aparență. Și, deși estetica este impresionantă, reproducând textura pietrei naturale, avantajele sunt mult mai ample:

  • procesul de armare tridimensională din fabricație îi conferă o rezistență sporită la uzură și la îngheț – dezgheț

  •  cărămizile sunt impermeabilizate în masă, ceea ce le face foarte ușor de întreținut, întrucât murdăria nu adera la suprafețele acestora.

În oferta Star Stone veți descoperi o gamă largă de cărămidă aparentă, cu numeroase modele, culori și dimensiuni.

Semmerlock – Forma Combi

Dacă ai hotarât să îți amenajezi grădina cu pavaj, cercetarea pieței este esențială.

În prezent în țara noastră exista o mare varietate de tipuri de pavaje, din piatră naturală, granit, beton amprentat, vibrat sau vibropresat.

Dintre toate tipurile, pavajul vibropresat Semmelrock Stein+Design se impune în topul furnizorilor de produse de calitate superioară destinate amenajării spațiului exterior.

În primul rând, specialiștii recomandă să ții cont de destinația și tipul de trafic al suprafeței, pietonal, trafic ușor sau trafic greu. Stabilește acest lucru pentru a alege un pavaj de grosime potrivită nevoilor tale.

Un alt aspect important este stilul de montare. În funcție de cerințele de trafic, dispunerea pavajului trebuie să aibă si utlilitatea de a împiedica alunecarea, depărtarea pietrelor și formarea denivelărilor.

 Forma combi disponibilă în portofoliul de produse Semmelrock presupune dimensiuni combinate cu mai multe formate pentru un aspect original.

În același timp facilitează montarea pavajului permițând fixarea acestuia indiferent de condițiile de trafic.

În forma combi de la Semmelrock este vorba de o anumită unitate de montaj, care este alcătuită din pavaje cu un numar finit de dimensiuni modulare.

Îți recomandăm pavajul La Linia pentru o suprafaţă unitară cu diferite formate. 

Utilizând Suprema, poți obține diverse modele prin răsucirea la 90 de grade a diferitelor formate.

Pavajul Citytop Grande combi permite un montaj mai uşor şi mai rapid, modulele sau formatele individuale putând fi montate în orice ordine şi întotdeauna închiderea pe margine va fi dreaptă.

Șipcă metalică pentru garduri

În orice proiect de construcții sau renovări, principalul considerent în selecția materialelor îl prezintă rezistența, mai ales pentru lucrările de exterior. Iar când vine vorba despre garduri, ne dorim, bineînțeles, să fie și aspectuos, și durabil, și ieftin. Ei bine, putem avea toate aceste avantaje alegând șipca metalică Quartz premium produsă de MTC.

Confecționată din oțel galvanizat și prevopsit în câmp electrostatic, această șipcă metalică are o rezistență ridicată – atât mecanică, precum și la intemperii, iar tabla zincată de tip quartz îi conferă protecție îndelungată împotriva coroziunii, astfel nefiind necesare lucrări de întreținere sau reparații.

Sipca are o grosime 0,55 mm, este disponibilă în mai multe culori și poate fi prinsă pe mijloc; totodată, este simplu de montat, dar se și poate demonta cu ușurință oricând. 

Tablă decupată și fier forjat

Orice construcție este desăvârșită de un gard în concordanță cu personalitatea casei și a proprietarului. Dacă nu găsiți ce vă doriți în magazine, vă puteți orienta spre un gard deosebit sau chiar unicat, confecționat din tablă decupată sau fier forjat – elemente care se regăsesc, de altfel, de ani buni în tendințele amenajărilor exterioare.

Pont de la Sendone and more, unul dintre cei mai vechi furnizori de profil de pe piață: dacă achiziționați doar materia primă și vă confecționati gardul în regie proprie, puteți reduce până la 50% valoarea lucrării finale. Astfel, beneficiați de o calitate premium la un preț super-avantajos.

Produsele mai sus prezentate fac parte din conceptul Casa Premium – o campanie de informare susținută de Casă de Comenzi Vindem Ieftin, ce încurajează comunicarea corectă și transparentă, pentru a ajuta consumatorii să ia decizii documentate înainte de achiziția materialelor de construcții.