Nepotul Mădălinei Manole a împlinit 24 de ani! Tânărul avea doar 12 ani când și-a pierdut mătușa

Au trecut 12 ani de la moartea cumplită a Mădălinei Manole, artista de muzică ușoară care a uimit o țară întreagă cu vocea ei. Deși a trecut peste un deceniu de la sinuciderea ei, chiar și în ziua de azi fanii ei și familia ei se întreabă de ce a recurs la un asemenea gest.

Părinții ei au vrut să afle adevărul despre fiica lor, însă, din nefericire, aceștia au ajuns pe Lumea de Dincolo, fără a afla răspunsul la întrebarea care i-a măcinat ani de zile.

În prezent, singura persoană care se străduiește să afle adevărul este Marian Manole, fratele artistei, și fiul său, Mihai. În prezent, unicul nepot al regretatei cântărețe are 24 de ani. Acesta avea doar 12 ani când mătușa lui a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni.

Marian Manole a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că fiul său a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, mărturisind că băiatul său și-a petrecut ultimii 12 ani din viață alinându-și bunicii. Bărbatul a încercat să își protejeze copilul de tragedia care s-a abătut asupra familiei lor, însă a fost aproape imposibil.

Soțul Mădălinei Manole și-a refăcut viața

Fiind copil când mătușa sa s-a sinucis, Mihai nu a înțeles prea multe din ceea ce s-a întâmplat, însă, odată cu trecerea anilor, a aflat tot despre gestul șocant făcut de mătușa sa. Văzându-și tatăl și bunicii îndurerați, acesta le-a fost alături și le-a oferit sprijin emoțional.

„Mihai-Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu! Azi, la 24 ani! Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele! A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui!

La multi ani fericiți, Leule, Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mândră de tine! God bless you!”, a scris marți Marian Manole, fratele artistei, pe pagina sa de Facebook.

Pe cealaltă parte, Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, a decis să-și refacă viață și să iubească din nou. Cei doi aveau împreună un copil, Petru Jr.

Acesta locuiește alături de tatăl său și nu e lăsat să-și vadă rudele din partea mamei sale. Potrivit SpyNews, ani de zile părinții artistei s-au luptat cu tatăl lui ca să-l poată lua acasă, să petreacă timp cu el, însă Petru Mircea nu a fost de acord.