Toni Iuruc a fost căsătorit de două ori înainte de a o cunoaște pe Simona Halep, iar divorțurile nu s-au produs în cele mai bune condiții. Mai exact, acesta a fos acuzat de mai multe lucruri grave după despărțire.

Totodată, surse au declarat pentru presa din România că părinții Simonei Halep sunt și ei îngrijorați având în vedere trecutul pe care ginerele lor l-a avut. Pe altă parte, tatăl Simonei Halep a declarat public că se înțelege bine cu Toni Iuruc și se bucură de faptul că acesta a reușit să îi facă fiica fericită.

În ceea ce privește fostele căsnicii ale lui Toni Iuruc, presa scrie că soțul Simonei Halep a traversat perioade dramatice anii trecuți. El a fost înșelat de ambele soții și a divorțat de cea de a doua soție chiar când aceasta era însărcinată în cinci luni, acesta menționând că acel copil nu ar fi fost al lui.

Toni Iuruc, înșelat de ambele soții

Și de prima soție, Toni Iuruc s-a despărțit, acuzând-o de infidelitate. Mai exact, este vorba despre Alina, un fost model de top. Ea a fost prima soție a lui Toni Iuruc, iar presa scrie despre ea că iubea viața de noapte. Mergea constant în cluburi, consuma alcool și se distra atât cât putea. După mai mult timp petrecut în relația cu aceasta, Toni Iuruc ar fi aflat că partenera sa de viață a început deja o relație cu cineva în timpul căsniciei și a intentat divorț.

Cea de a doua soție a lui Toni Iuruc se numește Liana, de o frumusețe răpitoare la fel ca și prima. După doi ani de relație, acesta a cerut-o în căsătorie, iar după doar zece luni de mariaj, Toni Iuruc a aflat că a fost înșelat, iar copilul cu care soția sa era însărcinată ar fi fost al altui bărbat.

Acum, Toni Iuruc este la al treilea mariaj, care ar putea avea mai mult noroc decât cele de până acum. De menționat este faptul că după cel de-al doilea mariaj, soțul Simonei Halep a luat o ”pauză”, iar ulterior a ajuns să o cunoască pe sportivă, alături de care s-a și căsătorit după cei doi ani de relație.

Amintim faptul că atât Simona Halpe cât și Toni Iuruc sunt implicați în afaceri imobiliare, investind în case și ansambluri de blocuri, atât în Constanța, cât și în București.