Toni Iuruc a fost dat de gol de un prieten de-al său. Într-o postare pe blogul personal ”Cel mai bun tată”, al acestuia, Alex Zamfir a vorbit despre un eveniment din viața sa pe care l-a trăit cu Toni Iuruc și despre care nu avea voie să vorbească.

Mai exact, se pare că soțul Simonei Halep a rămas fără tată, acesta suferind de o boală gravă. Prietenul lui Toni Iuruc susține însă că presimțea ce avea să se întâmple, în contextul în care acesta a visat că tatăl său va deceda.

În postare de pe blog, Alex Zamfir povestește momentul în care a dat ochii cu Toni Iuruc la poarta Bisericii, atunci când avea loc înmormântarea. Acesta susține că nu știa ce să facă și cum să reacționeze, în condițiile în care doar ce îi povestise că a visat că tatăl său va deceda, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

„Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c**, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut.

Toni Iuruc și-a pierdut tatăl

Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care murise (nu murise la momentul visului)”, a scris prietenul lui Toni Iuruc pe blogul personal.

Reacția lui Toni Iuruc nu a fost cea așteptată. Soțul Simonei Halep s-a amuzat alături de prietenul său, punându-i însă o condiție. Mai exact, acesta i-a cerut lui Alex Zamfir să nu le mai povestească niciodată prietenilor atunci când îl va mai visa.

„Vine Toni la mine și îmi zice: F***-te-n g***, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun…Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi: Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic…

Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi. Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez” a mai adăugat prietenul lui Toni Iuruc.