S-a finalizat partajul dintre senatoarea PNL Alina Gorghiu și soțul ei, bancherul Lucian Isar. Jurnaliștii de la cancan.ro, au dezvăluit că în joc s-au aflat datorii neachitate de sute de mii de euro către câteva bănci și o firmă de recuperări creanțe.

Potrivit sursei create, în prima fază, firma de creanțe s-a adresat instanței de judecată pentru partajul averii de aproximativ 1,5 milioane de euro strânsă în timpul căsniciei de Alina Gorghiu și Lucian Isar. Între timp, finanțistul a devenit, la rândul lui, reclamant, în dosar, iar lucrurile au ajuns într-un punct final.

Procesul care a avut ca obiect “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial” a fost închis.

“În baza art. 406 alin. 1 Cod procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantului Isar Lucian la judecarea cererii având ca obiect partaj”, este anunțul făcut de magistrații de la Judecătoria Sectorului 1.

Alina Gorghiu a strâns o sumă impresionată

Trebuie amintit că în urmă cu trei ani, opinia publică a pus la îndoilă trăinicia căsniciei dintre liberală  și bancherul Lucian Isar. Aceste semne de întrebare s-au ridicat după ce s-a aflat de un partaj pe avere. Ulterior, s-a aflat că există probleme din cauza datoriilor. Cei doi au fost somați să achite sumele restante. Cei care își doreau banii înapoi au cerut să le fie împărțită forțat averea strânsă în timpul relației.

În timpul relației lor, senatoarea PNL Alina Gorghiu și partenerul său de viață, bancherul Lucian Isar, au strâns o avere impresionantă. Ei dețin sume de bani în lei și valută, bijuterii, case și terenuri care ajung la 1,5 milioane de euro, potrivit declarației de avere prezentată de liderul liberal. Cei doi au un teren de 3.000 de metri pătrați în comuna Mogoșoaia, dar și o casă în București, de 125 de metri pătrați, cumpărată printr-un credit, precum și alte două imobile.

Soțul senatoarei PNL, colecție de ceasuri și bijuterii

Lucian Isar mai are o colecție de ceasuri și bijuterii în valoare de 83.000 de euro, un SUV de lux, dar și depozite bancare, active financiare, bani cash – undeva între un milion și două milioane de lei.

Finanțistul a mai luat și trei credite la diferite bănci, iar Alina Gorghiu a scris în declarația de avere până și suma câștigată cu titlu de cadou, la botezul micuțului Noah, adică 102.000 euro.