PNL a reuşit să ţină jos valoarea impozitelor, spune Alina Gorghiu

PNL este partidul politic care a asigurat stabilitatea politică şi economică a României în ultimii 4 ani. O spune clar Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei şi preşedintele al organizaţiei Argeş.

Aflată duminică, 21 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegerile locale din Maramureş, Gorghiu a subliniat că Partidul Naţional Liberal a fost „coloana vertebrală a guvernării”.

Fără aportul PNL la guvernare, România s-ar fi confruntat, în acest moment, cu impozite progresive extrem de ridicate, spune demnitarul.

Alina Gorghiu pledează pentru rămânerea liberalilor la guvernare încă 20 de ani de-acum încolo. Din respect pentru oameni şi mediul de afaceri, cota unică şi impozite trebuie menţinute „acolo unde trebuie”, mai afirmă ministrul.

„Şi pentru că am ajuns la guvernare, colaborăm pe scena politică cu alte partide, potrivit regulilor democratice, dar realitatea e una singură: PNL a fost coloana vertebrală a guvernării timp de patru ani. Fără PNL tare mă tem că ajungeau impozitele progresive până la nori şi înapoi.

Să ne ţină Dumnezeu la guvernare încă 20 de ani liniştiţi ca să menţinem cota unică aşa cum trebuie şi impozitele acolo unde trebuie, din respect pentru cetăţeni şi pentru mediul de afaceri”, a precizat Alina Gorghiu.

Partidul Naţional Liberal înseamnă investiţii în România

Ministrul PNL al Justiţiei a mai subliniat că stabilitatea economică, socială, financiară şi politică în România a fost asigurată de liberali în ultimii patru ani.

Iar Partidul Naţional Liberal va continua să însemne investiţii, fie că este vorba despre justiţie sau despre alte domenii vitale pentru ţară. Alina Gorghiu a oferit şi o serie de exemple legate de investiţii făcute în domeniul justiţiei, precum modernizarea instanţelor.

„PNL este partidul care asigură, de patru ani stabilitatea economică, socială, financiară, politică. (…) În materie de justiţie, am avut plăcuta misiune de a investi în tot ceea ce înseamnă instanţele din România.

În Maramureş am avut nu o dată ocazia să vin şi să aducem bani, să modernizăm instanţele din judeţul dvs. Acum sunt în curs de modernizare alte două judecătorii, Dragomireşti şi Vişeul de Sus.

Ne facem treaba şi în justiţie, asigurăm respectul cuvenit cetăţenilor noştri. Şi vă asigur că PNL la guvernare va însemna investiţii în continuare în toate domeniile”, a mai precizat Alina Gorghiu.

Lucian Bode: Modelul liberal de dezvoltare este un brand ce trebuie multiplicat

La acelaşi eveniment a luat cuvântul şi Lucian Bode, secretarul general al Partidului Naţional Liberal.

El a subliniat că administraţiile PNL din multe judeţe ale ţării „dau ora exactă în administrația publică din România”. Iar cu ajutorul votului românilor la alegerile locale din acest an, acest model de administraţie se va multiplica şi în multe alte judeţe, spune Bode.

„Prin infrastructura de transport se ridică economic un județ, o regiune, o țară. Iar în regiunea de nord-vest lucrurile au început să prindă avânt odată cu guvernările liberale.

Ceea ce vreau să subliniez este faptul că este nevoie de viziune, de echipă, parteneriat local-central și expertiză pentru a produce schimbările dorite. Administrațiile liberale au această putere dovedită în multe județe și asta le-a propulsat în topul administrațiilor performante ale României.

Aceste administrații de la Cluj, Bihor, Maramures, Sălaj, Alba, Sibiu, Suceava, Iași, Ilfov dau ora exactă în administrația publică din România. Sunt avangarda și așa va fi și după 9 iunie când lor li se vor alătura și alte județe care vor fi câștigate de liberali.

Modelul liberal de dezvoltare este un brand cu care ne mândrim și care va fi multiplicat în cât mai multe județe cu votul românilor”, a afirmat Lucian Bode.