La începutul acestei săptămâni, Consiliul de Administraţie al Scandia Română a stabilit noua echipă de management a companiei.

Noul Director General este Adrian Gaşpar. Cu o experienţă de 10 ani ca jurnalist la postul american de televiziune ABC, Gaşpar s-a alăturat acum 6 ani echipei Scandia, ca membru al Consiliului de Administraţie. Din 2007, el deţine preşedinţia Consiliului.

Echipa de management a Scandia Română se întregeşte cu un nou administrator, Luís Morais. Specialist în domeniului bancar, acesta a activat pentru mai bine de 10 ani în bănci de prestigiu din România şi Portugalia. Deţinător al unui MBA în management la Universitatea Porto, Morais a lucrat şi ca jurnalist pentru o publicaţie portugheză.

Alina Creştin este noul Administrator Independent al Scandia Română. Ea va implementa în cadrul companiei sibiene cunoştinţele acumulate în timpul studiilor de management la o universitate londoneză.

Structura acţionariatului a rămas aceeaşi: acţionarul majoritar este SC Elga Comerţ  S.R.L. (care deţine 75% din pachetul de acţiuni). S.C. Spot Industrial SRL deţine 15%, 5% din acţiuni îi aparţin lui Ioan Sorin Bozodg, restul de 5% fiind în posesia altor persoane fizice.

Data: 15 mai 2008

Sursa: Scandia Romana