La rândul său, Michael Beitz, până în prezent vicepreşedinte executiv cu responsabilităţi generale asupra portofoliului de active neperformante, va prelua o nouă atribuţie în cadrul Erste Group Holding.

Potrivit unui comunicat al BCR, Consiliul de Supraveghere al băncii a aprobat aceste schimbări în componenţa Comitetului Executiv, sub rezerva aprobărilor Băncii Naţionale a României. Modificările sunt aşteptate să intre în vigoare începând cu 1 martie 2014.

Adriana Jankovièová, în prezent Head of Group Performance Management la Erste Group, s-a alăturat Erste Group, în 2002, în calitate de Head of Balance Sheet Management la Slovenská sporiteòa. În 2006, aceasta a preluat atribuţiile de Head of Erste Group Asset & Liabilities Management, iar ulterior a fost desemnată să asigure managementul general al funcţiei de controlling în cadrul Erste Group.

Numirea lui Bernd Mittermair, se bazează pe abilităţile şi expunerea la business a acestuia pentru a realiza o îmbunătăţire semnificativă a calităţii activelor, precizează BCR.
Sursa: Agerpres